Annikken Sørlie

67263709_366094890632169_2812373675234295808_n

Utdanning

Studiespesialisering med Toppfotball – KVT

Kostholdsveileder – AFPT

Personlig Trener – AFPT (pågående)

Bachelor i sosialt arbeid – NTNU (pågående)

Erfaring

Tidligere fotballspiller

Flere år med styrketrening

Jeg ser på meg selv som ei jente med mye positiv energi, og sammen med lidenskapen for ernæring, trening og menneskelige relasjoner resulterer dette i en coach som ønsker å inspirere og hjelpe til en fantastisk reise mot den beste og sterkeste versjonen av deg selv. Med meg som coach får du en som heier på deg, en som ønsker å dele kunnskap, utgjøre en forskjell og bidra til at nettopp du får det bedre i hverdagen – for virkelig, trening og riktig mat gjør underverker. Sammen vil vi finne ut av hvordan vi kan balansere din hverdag optimalt, slik at du når dine mål og har det bra! Jeg er over gjennomsnittet interessert i både kosthold og trening – og hver dag jobber jeg med å lære mer, og ønsker å dele kunnskapen min videre. Som kostholdsveileder har jeg fordypet meg i grunnleggende ernæringslære og kostprinsipper for å oppnå god helse, regulere vekt og forebygge sykdom, dette i kombinasjon med trening og aktivitet vil bidra til en sterk og sunn livsstil.

 

Jeg har mange år bak meg som fotballspiller og den gang var det livet mitt, men etter mange skader som resulterte i fotballforbud måtte jeg finne glede i noe annet. Jeg fant til slutt treningsgleden for styrketrening og generell bevegelse, og jeg vil at du skal få samme glede av treningen som meg! Det er den treningen du gjør over tid du får varige resultater av. Sammen skal vi finne ut hva du trives med og hva vi kan gjøre for å bli enda bedre! Jeg vil hjelpe deg som ønsker å komme i gang med trening, men også du som allerede er i gang og ønsker å optimalisere hverdagen din. Jeg har fokus på å ha et kosthold som aksepterer alt, og som ikke setter for store krav, men som gir god energi via bra næring. En balanse av nytte og nytelse tror jeg er veien å gå for en langvarig sunn livsstil med hodet med på veien!

 

Med meg som coach vil du altså ha en partner å sparre med til enhver tid. Du er kommet til feil person om du er ute etter en quickfix, for jeg vil ikke gi deg en quickfixplan – jeg vil gi deg en plan som vil få deg til målet ditt, MEN det er tross alt prosessen du skal være i, det er den du skal leve i frem til resultatene kommer, livsstilsendringen, vi må se på hvordan du ønsker å leve og ha det frem til målet er synlig. Endringene du ønsker å få, målene du vil oppnå, de skal vær varige, da må også livsstilen kunne være levbar og varig. Derfor vil jeg være der ved din side, og gjennom vårt samarbeid, vil vi knuse mange mål og kjenne på masse mestringsfølelse, mat- og treningsglede!

 

Jeg håper å kunne hjelpe deg som ønsker å få mer energi i hverdagen, bli sterkere, gå ned eller opp i vekt og/eller bare ønsker hjelp til hvordan spise bedre, mer optimalt for å få en bedre hverdag eller ønsker å oppnå spesifikke resultater.

 

LETS KICK SOME ASS! Send meg gjerne en melding om du er interessert, og/eller har noen spørsmål så svarer jeg mer enn gjerne, og så finner vi ut om det er noe jeg kan hjelpe deg med.

Instagram: @healthbyas