Heidrun Ertsås

Heidrun Ertsås

Utdanning

Utdanning:
– Idrettslinja fra VGS (toppidrett fitness)
– Personlig trener – AFPT (holder på)

Erfaring

Meritter:
– Jr. Verdensmester Bodyfitness 2016
– 2.pl NM Bodyfitness Jr. 2016
– Norgesmester Bikini Fitness Jr. -166cm 2017
– Norgesmester Bikini Fitness Sr. -162cm 2017
– 5.pl The EVLS Prague Showdown -163cm 2017
– 3.pl NM Bikini Fitness -162cm 2018
– 3.pl NM Bikini Fitness Jr. -166cm 2018
– 3.pl Nordic Fitness Cup -162cm 2018

Om meg: 
Jeg er ei svært dedikert og treningsglad jente. Har bakgrunn fra flere ulike idretter og aktiviteter, men det er styrke- og hypertrofi trening som har fått min oppmerksomhet de siste årene. Har et stooort konkurransehjerte, og driver for tiden aktivt med bikinifitness, både på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Trening, kosthold og det mentale aspektet rundt trening er en stor lidenskap for meg. Jeg er ekstremt fascinert over hva vi mennesker kan få til med kroppen dersom vi har et riktig kosthold- og treningsregime, og ikke minst – et riktig mindset.

Meg som coach:
MIN VISJON som online coach er først og fremst at du skal nå DINE MÅL, men også at du skal finne glede i trening- og kostholdsplanen, samtidig som du kommer i best mulig FORM! Jeg vil legge opp planen etter dine behov, slik at den matcher din hverdag og dine mål på best mulig måte. Målet er å finne en livsstil som du vil trives med. Gjennom et tett samarbeid håper jeg å videreformidle så mye kunnskap som mulig (hvis ønskelig), slik at du helt fint vil klare deg på egenhånd i etterkant, og dermed opprettholder resultatet.

Noe jeg vil legge stor vekt på som din online coach er MOTIVASJON. Er du ikke motivert, så blir det mye vanskeligere å nå målet, og det er her jeg ønsker å komme inn. Med bakgrunn fra en rekke utfordrende dietter og konkurranseoppkjøringer, garanterer jeg at du vil bli møtt med forståelse. Men – jeg ønsker å lære deg til å SMASHE målene dine på dagene du ikke er motivert, også!

Ønsker du en forandring, så må du jobbe for den! Suksessen, den ligger i hverdagsrutinene dine den. La meg hjelpe deg på veien!

Instagram: @heidrunertsas
Mail: Heidrun@entirebody.no