Maren Haugervåg

Maren_Haugervag

Utdanning

  • – Master i Odontologi
  • – Bachelor i ernæring (pågående)

Erfaring

Om meg:

Jeg er en jente på 24 år fra Bergen, for tiden bosatt i Sandnes som brenner for trening og ernæring og har selv trent styrketrening i ca. 7 år. Jeg er utdannet tannlege og jobber som det i tillegg til online coaching, og studerer for tiden ernæring ved Bjørknes Høyskole. Disse studiene har gitt meg en bunnsolid kunnskap om hvordan kroppen fungerer. I kombinajson med egen erfaring og et brennende engasjement for å holde meg faglig oppdatert, har jeg best mulig forutsetninger for å kunne hjelpe deg med å nå dine mål.

Som online coach brenner jeg for å tilpasse programmet etter den enkelte. Målet mitt er å gi deg gode vaner som du kan ta med deg resten av livet. Jeg er opptatt av at en livsstilsendring for forbedret helse ikke gjøres over X antall uker, men over et helt liv. Jeg har også erfaring med å konkurrere i fitness, slik at jeg vet hvordan en diett kjennes på kroppen.

Mine sterkeste sider i coachingen er; muskelvekst, reduksjon i fettprosent, metabolic building/reverse dieting, mentaltrening og livsstilsendring.

Hvis du velger meg som coach vil jeg jobbe for at du får den beste oppfølgingen du kan få. Du vil få en plan med masse variert mat som er lett å like og lett å lage – ingen sultediett altså! Jeg kommer til å pushe deg ut av komfortsonen slik at du får kjenne på mestringsfølelsen det gir – det er nemlig der man vokser. Jeg vil gi deg kunnskap, utfordringer og knallbra resultater!

Jeg GLEDER meg til å hjelpe deg på veien!

Om du ønsker å bli bedre kjent med Maren eller har noen flere spørsmål, kan du bli bedre kjent eller kontakte henne på:
Instagram: @marenhaugervag