Sander Andersen

Sander_portrait_2

Utdanning

  • – Bachelor i Idrettsvitenskap på HSN
  • – Kostholdsveileder gjennom HSN
  • – Personlig trener gjennom HSN
  • – Trener 1 Svømming
  • – Weight training prescription specialist Level 1 – IFBB

Erfaring

Min visjon er å gjøre verdens psykiske og fysiske folkehelse bedre! Min coaching bygger på veiledning for at du skal nå målene dine, det vil si at den største jobben ligger hos deg. Min filosofi handler om å tenke helhetlig og realistisk som vil si at jeg ønsker å jobbe med mennesker som er villig til å endre seg over tid og etablere nye vaner. Vi er et produkt av våre daglige vaner og derfor er veiledningen bygget på et tett samarbeid slik at vi finner ut av hva som funker best for deg. Ved å jobbe på en slik måte sikrer vi en åpen dialog som gjør at vi raskt kan hente oss inn igjen etter en eventuell utskeielse eller mangel på motivasjon.

Jeg gir deg ikke en plan du bare kan følge og forvente resultater. Jeg gir deg en veiledende plan som vi må justere og evaluere, samt at du må øke din kunnskap rundt hvordan dine daglige vaner og valg påvirker dine mål. Jeg tror på hardt arbeid og ut av komfortsonen. Min coaching er bygget på erfaringer gjennom mange år som toppidrettsutøver, mosjonist, daglig leder og bedrifts eier og kunnskap gjennom utdanning. Derfor er du sikret å få en forskningsbasert veiledning med et supplement av mange års erfaring.

Hvem burde velge meg? Du som tenker helhetlig og ønsker en endring. Styrketrening for økt prestasjon er min desidert sterkeste side. Derfor ønsker jeg å jobbe med deg som ønsker å trene styrketrening gjerne i kombinasjon med noe annet som vektregulering eller økt prestasjon i din idrett/ sport. Derfor burde du som ønsker å vite mer om hvordan kosthold, mentaltrening og styrketrening påvirker deg, dine mål og din kropp, velge meg som din coach!

Et krav for å bli coachet innen kostholdsveiledning av meg er at du er villig til å følge en fleksibel diett. Enten så må du ha kunnskap om det eller være villig til å lære mer om hvordan fleksibel diett fungerer.

Om du ønsker å bli bedre kjent med Coach Sander eller har noen flere spørsmål, så kan du bli bedre kjent eller kontakte han på:
Instagram: @sanderandersen_ 
Mail: Sander@entirebody.no