ONLINE COACHING

Tjenesten for deg som ønsker personlig veiledning mot ditt mål.

Vi har kompetansen til å hjelpe deg

Veronica_Hjelseth
Veronica Hjelseth
Jeg er ei jente som brenner for trening, helse og en sunn og aktiv livsstil!...
Bilde 3
Tor Erik Hofstad
Om meg og min coaching: Engasjert og positiv tobarnsfar som alltid har vært hektet på...
68653932_702027386936865_2660487937837236224_n
Sunniva Lindbak
Jeg er en blid og positiv jente som er lidenskapelig opptatt av trening og kosthold....
image1
Stine Elize Gaassand
Om meg:  Jeg er en energisk og målbevisst jente. Jeg har trent aktivt gjennom hele...
IMG_6833
Solveig Hagelien
Hva inspirerer DEG? Jeg tror inspirasjon kan være en stor drivkraft mot dine mål. La...

Ønsker du en online coach?

Online coach passer for deg som trenger et skreddersydd opplegg tilpasset ditt liv og din livsstil. Ved et godt samarbeid vil dere finne ut av dine utfordringer og sammen finne en god vei for å oppnå dine mål.

Filosofi

Vi tror at hele kroppen henger sammen både hode og kropp. Dermed har vi stort fokus på å opprettholde både den fysiske og psykiske helsen. Vi legger stor vekt på at oppleggene vi lager til deg skal vare over tid. Målet er å endre vanene dine slik at du skaper en livsstilsending som varer over tid.

Hvorfor oss?

Vi har vårt fokus område på å skape en livsstilsendring som varer. Vi forstår at ikke alle ønsker eller har tid til å trene 7 ganger i uken eller ønsker å spise lunsj i boks, derfor skreddersyr våre coacher et opplegg til deg som er tilpasset ditt liv og din tid.

“En god helse er det viktigste du kan eie.”

Ønsker du hjelp med å finne riktig coach? så ta gjerne kontakt!

Invalid Email

Ofte stilte spørsmål:

Er det mulighet for delbetaling, eller forskuddsbetaling?

Vi har ikke mulighet for delbetaling eller forskuddsbetaling. Alle våre tjenester er en abonnement tjeneste som trekkes en gang i mnd.

Hvilken dato blir jeg trukket?

Pengene trekkes den dagen i måneden du bestiller. For eksempel: Bestiller du den 10ende, vil du bli trukket den 10ende hver mnd.

Hvor lenge blir jeg fulgt opp?

Du har oppfølging så lenge du ønsker. Men vi har en bindingstid på 3 måneden, da endringer tar tid, og vi ser et minimum på 3 måneder før man kan klare å endre vanene sine.

Hvordan blir kostholdet satt opp?

Du kan velge om du ønsker fleksibelt kosthold eller matplanen, eller begge deler. Vi tilpasser alle typer planer til din hverdag. Slik at du kan nå målet ditt, samtidig som du lever det livet du ønsker.

Hva er fleksibel diet?

Fleksibel diet handler å følge noen begrensing og krav innenfor proteiner, fett, karbohydrater, grønnsaker ol. Med fleksibel diet kan du spise hva du vil så lenge du er innenfor begrensningene og kravene som du må forholde deg til, slik at du når målet ditt. Fleksibel diet er også veldig kjekt om du lever med andre som du spiser middag med. Dette krever litt mer tid til å planlegge maten du spiser, men igjen gir det mulig til å spise alt. Alt ut ifra hva som er målet ditt, men ved fleksibel diet kan du også velge om du vil ha en høydag i uken, hvor du har litt større marginer.

Hvordan blir en matplan satt opp?

Matplanen er satt opp etter dine ønsker og behov, og her tar vi med kun mat du liker å spise. Vi tilrettelegger etter ønsket antall måltider, hvor mye penger du har å bruke på mat hver mnd. Det er ingen matvarer som er utelukket fra planene, men her handler alt om måtehold, og tilrettelegging. Du kan fint spise pizza, burger, brød, bacon og smør, og fortsatt gå ned i vekt. Ingen matvare i seg selv kan ødelegge vektnedgangen din. Alt ut ifra hva som er målet ditt, men ved matplan kan du velge om du vil ha et frimåltid i uken eller ikke.

Kommer jeg til å være sulten?

Nei, vi setter deg ikke på noen sultediett! Dette er en livsstilsendring og noe som skal vare over tid, og ikke en kortvarig plan hvor du skal gå å være sulten/slapp. Vi ønsker ikke at kostholdsendringen din skal gå ut over livskvaliteten din.

Er ting ferdig utregnet eller må jeg regne selv?

Følger du matplan er alt ferdig utregnet for deg, så du skal ikke trenge å tenke på å regne ut noe. Om du følger fleksibel diett, må du belage deg på å regne inn matvarene selv. Men dette finnes det flere apper som hjelper deg med, så du trenger ikke å sitte med kalkulator ved matbordet.

Gjør det noe om jeg har allergi eller intoleranser?

Absolutt ikke, vi tilrettelegger for allergier, intoleranser, fordøyelsesproblemer og skader.

Må jeg telle kalorier?

Nei, det behøver du ikke om du følger matplan. Da er alt av regning gjort for deg på forhånd. Men om du følger fleksibel diet trengs dette for å holde oversikt, slik at alt går riktig vei om målet.

Kan jeg spise ubegrenset mengde frukt og grønt?

Nei, frukt og grønt inneholder også kalorier, så du kan ikke spise i ubegrenset mengde. Med mindre vi har lagt opp til det i planen din.

Jeg er veganer/vegaterianer, går det fint?

Det går veldig fint, vi tilrettelegger planer for veganere og vegeterianere.

Jeg har en skade, kan jeg trene fordi?

Vi tilrettelegger treningen slik at det ikke gjør vondt og går utover skaden.

Hvor mange ganger i uken må jeg trene?

Det er ikke noe minimun/maksimum, vi skreddersyr planer med utgangspunkt i det du ønsker og har tid til.

Må jeg trene kardio?

Nei, du må ikke trene kardio. Vi ønsker heller at du skal fokusere på å ha en høy hverdagsaktivitet, da helst 10 000 skritt hver dag. Kardio kan du få om du ønsker, men det er ikke noe du må.

Må jeg trene på treningssenter?

Nei, det må du ikke. Vi setter opp treningsplaner for hjemmetrening og utetrening også, dette blir satt opp ut i fra dine ønsker.

Hvordan sier jeg opp tjenesten?

Du kan enkelt si opp tjenesten på Min side, under ”Endre brukerinfo”.